CP Presentasjonsbrosjyre 2023

1.KLASSES LAGER OG 3.PARTS LOGISTIKK Cooling Partner har to store, moderne lagerbygg med sentral lokasjon på Østlandet. Et i Røyken Næringpark i Asker, rett ved Oslofjordtunellen, og et i Solbergelva utenfor Drammen. Cooling Partners lagerbygg i Røyken Næringspark er et helt nytt kjøl-, frys-, sval- og tørrlager tilpasset dine behov. Et topp moderne bygg på ca. 12.000 m2 gir plass til ca. 40.000 palleplasser og 650 plukkplasser. 8 ramper, automatiserte lagersystemer, AVG-roboter og gode kontrollrutiner sikrer deg optimal logistikk og vareflyt. 24/7. Vårt moderne lagerbygg i Solbergelva utenfor Drammen er på ca. 10.000 m2 og har ca. 25.000 palleplasser. Her er dine behov ivaretatt gjennom god kundeservice, automatiserte og tilpassede løsninger. Vår jobb er å sørge for profesjonell håndtering og optimal logistikk for våre kunder.

KORTREIST Cooling Partner har en svært gunstig plassering i Røyken Næringpark i Asker, rett ved Oslofjordtunellen. Dette er et naturlig knutepunkt på begge sider av Oslo, med kort vei til E18, E6 og E16. Til området er det direkte av/påkjøring fra E134. Muligheter for modulvogntog. Lageret i Solbergelva ved Drammen ble tatt i bruk i 2004, og er en gunstig lokasjon for mange av våre kunder. Enkel adkomst fra E18 via RV 283 har bidratt til å gi oss en sterk posisjon i markedet. Vår sentrale beliggenhet bidrar til kortere transportvei og lavere CO2-utslipp for mange store aktører.

SAMMEN SKAPER VI BÆREKRAFTIGE LØSNINGER Bygg, drift og beliggenhet bidrar til gode, bærekraftige og energivennlige løsninger. De moderne byggene har gode materialvalg med fokus på bærekraft og miljø, og styringssystemer for redusert energibruk og optimal gjenbruk. Kun naturlige kuldemidler blir brukt. Dette gir et godt CO2-regnskap pr. pallplass. EDI- og NLP-løsninger gir store besparelser både for brukere og miljø. Take Cargo effektiviserer transporten og gir kontroll på varer og vareflyt.

DINE BEHOV ER VÅRT FOKUS Dyktige og tilgjengelige medarbeidere med stor bransjekunnskap setter deg som kunde i fokus. Vi er løsningsorienterte og tilpasningsdyktige for å tilby deg kvalitet, nøyaktighet og best service. Vår erfaring med varehåndtering og logistikk-forståelse deler vi gjerne med våre kunder. Vi har korte beslutningsveier, og er hands-on for å kvalitetssikre alle prosesser og tjenester. Sebastian Width Driftssjef T: 99 51 75 07 Marthe Jørstad Administrasjonsansvarlig T: 96 62 50 03

TRANSPORTKOORDINERING Vi tilbyr transportkoordinering til alle kunder, inn og ut fra lageret via våre faste transportsamarbeidspartnere. INNFRYSING Vi tilbyr innfrysing av varer som bidrar til bedre kvalitet for fryseprodukter. FRYSELAGER, KJØLELAGER, SVALLAGER OG TØRRLAGER Vi kan enkelt tilpasse temperatursoner etter kundenes behov. I våre frysesoner er det -22 grader, og på kjølesoner er det 0-2 grader. TOLLAGER Cooling Partner har tollager A-status, og er godkjent førstemottaker i Norge. Vi har bred erfaring på import og eksport, og kan lagre dine varer ufortollet.

PLUKKING OG EKSPEDERING Vi tilbyr ordreplukking av alle varer direkte til tredjepart, og våre systemer integreres mot alle EDI-standarder. CONTAINERHÅNDTERING Vi har utviklet effektive løsninger og har god erfaring med containerhåndtering. ROM FOR ALLE Cooling Partner kan håndtere store volum, og tilbyr alle tjenester innen transport, lager, kjøl og frys. Moderne ERP-system tilpasset administrasjon og drift ivaretar alle dine og forskriftenes krav til dokumentasjon og sporbarhet. Vi er kjent for å finne optimale logistikkløsninger basert på dine behov.

Familiebedriften Cooling Partner AS ble etablert i 2004, i et nytt og moderne lagerbygg i Solbergelva utenfor Drammen. Bygget er spesialtilpasset både som frys- kjøl- sval- og tørrlager, og har en sterk posisjon i markedet. Lageret ble senere utvidet til ca. 10.000 m2 med plass til 25.000 palleplasser. Pga. økt etterspørsel utvidet vi med et nytt og topp moderne lagerbygg i Røyken Næringspark i Asker i 2023. Bygget er autorisert for alle typer næringsmidler og har kapasitet for 40.000 palleplasser. 650 plukkplasser ivaretar alle krav til rasjonell vareflyt. Beliggenheten gir kortere vei, lavere utslipp og mindre transportbehov for mange. Design: a-aa.no AVD. ÅROS/ASKER: Vekstveien 33, 3474 Åros AVD. SOLBERGELVA/DRAMMEN: Teglverksveien 49, 3057 Solbergelva TELEFON: 950 90 860 EPOST: kunde@coolingpartner.no coolingpartner.no

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY0MDg=