Cooling Partner - Nye, coole muligheter - 2022

NYE, COOLE MULIGHETER

1.KLASSES LAGER OG 3.PARTS LOGISTIKK Cooling Partner as bygger nå et nytt kjøl-, frys-, sval- og tørrlager tilpasset dine behov. Et topp moderne bygg på ca. 12.000 m2 gir plass til ca. 40.000 palleplasser og 650 plukkplasser. 8 ramper, automatiserte lagersystemer, AVG-roboter og gode kontrollrutiner sikrer deg optimal logistikk og vareflyt. 24/7. Bygget er beregnet ferdig og tatt i bruk april -23.

KORTREIST Cooling Partner vil få en svært gunstig plassering i Røyken Næringpark i Asker, rett ved Oslofjordtunellen. Dette er et naturlig knutepunkt på begge sider av Oslo, med kort vei til E18, E6 og E16. Til området er det direkte av/påkjøring fra E134. Muligheter for modulvogntog. Den sentrale beliggenheten vil birdra til kortere transportvei og lavere CO2-utslipp for mange store aktører.

SAMMEN SKAPER VI BÆREKRAFTIGE LØSNINGER Bygg, drift og beliggenhet skal bidra til gode, bærekraftige og energivennlige løsninger. Det moderne bygget har gode materialvalg med fokus på bærekraft og miljø, og styringssystemer for redusert energibruk og optimal gjenbruk. Kun naturlige kuldemidler blir brukt. Dette gir et godt CO2-regnskap pr. pallplass. EDI- og NLP-løsninger vil gi store besparelser både for brukere og miljø. Take Cargo vil effektivisere transporten og gi kontroll på varer og vareflyt.

DINE BEHOV ER VÅRT FOKUS Dyktige og tilgjengelige medarbeidere med stor bransjekunnskap setter deg som kunde i fokus. Vi er løsningsorienterte og tilpasningsdyktige for å tilby deg kvalitet, nøyaktighet og best service. Vår erfaring med varehåndtering og logistikk-forståelse deler vi gjerne med våre kunder. Vi har korte beslutningsveier, og er hands-on for å kvalitetssikre alle prosesser og tjenester. Sebastian Width Driftssjef T: 99 51 75 07 Marthe Jørstad Administrasjonsansvarlig T: 96 62 50 03

TRANSPORTKOORDINERING Vi tilbyr transportkoordinering til alle kunder, inn og ut fra lageret via våre faste transportsamarbeidspartnere. INNFRYSING Vi tilbyr innfrysing av varer som bidrar til bedre kvalitet for fryseprodukter. FRYSELAGER, KJØLELAGER, SVALLAGER OG TØRRLAGER Vi kan enkelt tilpasse temperatursoner etter kunden behov. I våre frysesoner er det -22 grader, og på kjølesoner er det 0-2 grader. TOLLAGER Cooling Partner har tollager A-status, og er godkjent førstemottaker i Norge. Vi har bred erfaring på import og eksport, og kan lagre dine varer ufortollet.

PLUKKING OG EKSPEDERING Vi tilbyr ordreplukking av alle varer direkte til tredjepart, og våre systemer integreres mot alle EDI-standarder. CONTAINERHÅNDTERING Vi har utviklet effektive løsninger og har god erfaring med containerhåndtering. ROM FOR ALLE Cooling Partner kan håndtere store volum, og tilbyr alle tjenester innen transport, lager, kjøl og frys. Moderne ERP-system tilpasset administrasjon og drift ivaretar alle dine og forskriftenes krav til dokumentasjon og sporbarhet.

coolingpartner.no Vekstveien 33, 3074 Åros Telefon: 950 90 860 Epost: kunde@coolingpartner.no Familiebedriften Cooling Partner AS ble etablert i 2004, i et nytt og moderne lagerbygg i Solbergelva utenfor Drammen. Bygget er spesialtilpasset både som frys- kjøl- sval og tørrlager, og har en sterk posisjon i markedet. Lageret ble senere utvidet til ca. 10.000 m2 med plass til 25.000 palleplasser. Pga økt etterspørsel utvider vi nå med et nytt og topp moderne lagerbygg i Røyken Næringspark i Asker. Bygget er autorisert for alle typer næringsmidler og har kapasitet for 40.000 palleplasser. 650 plukkplasser ivaretar alle krav til rasjonell vareflyt. Beliggenheten gir kortere vei, lavere utslipp og mindre transportbehov for mange. Design: a-aa.no

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY0MDg=